Fes-te’n soci

Formulari de sol·licitud d’alta de soci

Formar part de la nostra associació et permetrà  posar-te en contacte amb altres artistes i persones sensibilitzades  per l’art en les seves diferents tècniques i modalitats. (gravat, pintura, ceràmica, trencadís, joieria, vitrofusió, escultura…)

Podràs exposar els teus treballs en els espais que gestiona la nostra associació, tant dins les dependències  municipals de l’alcaldia com a l’espai de B’art de l’Ateneu.

Podràs participar exposant els teus treballs a l’Artista al carrer una activitat emmarcada dins dels actes de la festa Major del Roser de Maig.

Podràs participar en les exposicions col·lectives  que organitza l’associació i gaudir de descomptes  en la compra de material.

L’associació organitza sortides col·lectives en autocar per conèixer les diferents  exposicions dels museus de Catalunya; visites comentades  amb preu reduït com a soci.

Podràs gaudir d’una informació  puntual  respecte a les activitats que organitzem  al nostre local (conferències, classes d’art, tallers de trencadís, col·loquis i altres).

Podràs compartir el nostre local com a taller d’artista ja que tenim dues sales habilitades que poden satisfer aquesta funció.

Podràs consultar la nostra biblioteca  i mediateca  amb revistes d’actualitat  artística.

Podràs  habilitar una pàgina personal  dins la nostra web  amb el teu currículum, perfil artístic i un recull d’imatges de les teves creacions.

Formulari de sol·licitud d’alta de soci

Deixa un comentari