Edició 2011 · Crisis i creativitat

Aquest any de nou l’exposició de l’Artista al Carrer s’ha  ubicat davant la porta   d’entrada  del MAC (Museu d’Art de Cerdanyola).

S’ha triat el diumenge 28 de maig i les obres han estat exposades al públic entre les 10 :00 i les 14:00 .
Ens ha estat acompanyant un temps magnífic de primavera  i un  cop més hem pogut comprovar la bona acollida que té entre la ciutadania de Cerdanyola  aquesta proposta de lAssociació d’Artistes Plàstics.

L’acte d’inauguració ha estat presentat per  Isabel Narbón, la nova presidenta de l’associació i el tema  Crisi i Creativitat va ser argumentat  per Óscar Serrano.

També van fer els seus parlaments la regidora de cultura de l’ajuntament Sra. Consol Pla, i va tancar l’acte l’alcaldessa  Sra. Carmen Carmona.

A l’acte inaugural es va fer especial incidència en ressaltar que l’Artista al Carrer celebra el seu desè aniversari  i  també es va argumentar la idoneïtat de la temàtica triada , ja que en una situació de crisi generalitzada el món de l’art  també te moltes coses a comunicar.

Un cop acabats els parlaments es va fer un pica-pica i el músic Marc Moon, ens va acompanyar amb  les seves creacions  musicals.

Després de desmuntar l’exposició  es va celebrar  el dinar de germanor  per als socis i acompanyants , en el Restaurant Los Abetos .


Exposicions posteriors de les obres de l’Artista al carrer:

Deixa un comentari