L’artista al carrer

L’Artista al Carrer és una manifestació artística organitzada per lAssociació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola que es celebra anualment l’últim dissabte del mes de maig i que es va iniciar al 2001.

L’objectiu  de lArtista al Carrer  consisteix en  apropar la creació artística a la ciutadania fent-la  entenedora  i oferint-la al públic  que passeja pels  carrers i places de la nostra ciutat en un format d’exposició temporal a l’aire lliure.

Al llarg de  les diferents edicions de l’Artista al Carrer  les activitats organitzades  han girat al voltant d’un tema o de la obra d’un artista  significatiu .

Amb la intenció d’integrar la creació artística a la vida col·lectiva de Cerdanyola i  educar  la sensibilitat plàstica de cara a poder fer-ne  una millor interpretació, conèixer millor la trajectòria i el treball de l’artista que s’ha triat, s’han organitzat conferències, sortides, visites..

Totes les activitats relacionades amb l’Artista al Carrer, han estat ofertes de forma oberta i gratuïta  a la ciutadania .

L’associació fa un esforç i aposta per la qualitat de les activitats, convidant a persones acreditades i documentades sobre el tema o l’artista  que s’ha proposat.

A vegades s’ha pogut portar a Cerdanyola obres originals de l’artista que s’han exposat durant uns dies en diferents espais com són: la sala B-Art de l’Ateneu  de Cerdanyola i sala Enric Granados situada a l’Altis.

LArtista al Carrer s’ha anat consolidant amb els anys, en les successives edicions s’ha incrementat el nombre de participants, i s’ha implementat la qualitat de les obres exposades, tot gràcies a l’experiència adquirida en l’organització  i  al interès i esforç de tots els nostres artistes i col·laboradors.

El nostre objectiu com a associació és generar la complicitat d’un entorn ciutadà el més ampli possible i a la vegada aprofitar l’avinentesa per donar a conèixer els nostres artistes locals , la seva obra i  les seves creacions .

Agraïments

Agraïm la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, la participació ciutadana i  especialment el treball dels nostres socis que, d’una manera desinteressada, s’impliquen en l’organització d’aquesta manifestació artística que d’altra manera no es podria fer realitat.