Qui som

On som

L’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola neix de la voluntat d’agrupar a totes aquelles persones, professionals o no, relacionades amb els diferents aspectes de les arts plàstiques i visuals.

Amb el propòsit d’ocupar el nostre propi espai dins la nostra ciutat, és la nostra raó de ser i per la qual promovem i divulguem les arts plàstiques i visuals, fomentant al mateix temps la comunicació i l’intercanvi amb altres entitats de Catalunya.

Som una entitat sense ànim de lucre, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i de la qual formen part diversos artistes de les branques de pintura, escultura, gravat i fotografia.

L’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola està oberta a qualsevol persona amant de l’art i disposada a col·laborar en el desenvolupament, promoció i divulgació de les arts plàstiques a Cerdanyola.

A l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola tenim com a norma l’acceptació de la diversitat de corrents i estils artístics i també la pretensió de ser punt de trobada per fomentar l’intercanvi d’idees que permeti desenvolupar una actuació amplia i dinàmica des d’una perspectiva artística actual.