L’artista al carrer | Artistes Plàstics de Cerdanyola

L’artista al carrer

L’Artista al Carrer és una manifestació artística organitzada per lAssociació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola que es celebra anualment l’últim dissabte del mes de maig i que es va iniciar al 2001.

L’objectiu  de lArtista al Carrer  consisteix en  apropar la creació artística a la ciutadania fent-la  entenedora  i oferint-la al públic  que passeja pels  carrers i places de la nostra ciutat en un format d’exposició temporal a l’aire lliure.

Al llarg de  les diferents edicions de l’Artista al Carrer  les activitats organitzades  han girat al voltant d’un tema o de la obra d’un artista  significatiu .

Amb la intenció d’integrar la creació artística a la vida col·lectiva de Cerdanyola i  educar  la sensibilitat plàstica de cara a poder fer-ne  una millor interpretació, conèixer millor la trajectòria i el treball de l’artista que s’ha triat, s’han organitzat conferències, sortides, visites..

Totes les activitats relacionades amb l’Artista al Carrer, han estat ofertes de forma oberta i gratuïta  a la ciutadania .

L’associació fa un esforç i aposta per la qualitat de les activitats, convidant a persones acreditades i documentades sobre el tema o l’artista  que s’ha proposat.

A vegades s’ha pogut portar a Cerdanyola obres originals de l’artista que s’han exposat durant uns dies en diferents espais com són: la sala B-Art de l’Ateneu  de Cerdanyola i sala Enric Granados situada a l’Altis.

LArtista al Carrer s’ha anat consolidant amb els anys, en les successives edicions s’ha incrementat el nombre de participants, i s’ha implementat la qualitat de les obres exposades, tot gràcies a l’experiència adquirida en l’organització  i  al interès i esforç de tots els nostres artistes i col·laboradors.

El nostre objectiu com a associació és generar la complicitat d’un entorn ciutadà el més ampli possible i a la vegada aprofitar l’avinentesa per donar a conèixer els nostres artistes locals , la seva obra i  les seves creacions .

Agraïments

Agraïm la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, la participació ciutadana i  especialment el treball dels nostres socis que, d’una manera desinteressada, s’impliquen en l’organització d’aquesta manifestació artística que d’altra manera no es podria fer realitat.