Serrano, Óscar

Serrano, Óscar
Óscar Serrano

Obres

Tornar
Comentari Curriculum
Les meves teles conformen un conjunt d’imatges que pretenen portar l’espectador a espais de calma i harmonia.Són en general pintures on la intensitat del color cobra especial protagonisme, tant com la pròpia figura o el paisatge observats. Admeto que em costa concebre la pintura trista o allunyada del color.

El resultat no és d’una concepció premeditada, sinó d’una manera de fer íntimament lligada al que realment sento en l’acte de pintar. Així mateix, la tècnica en el dibuix em sembla principal, però no per sobre del concepte global del quadre, en el meu cas la imatge o el concepte no es sotmet al detallisme o la depurada perícia.

El que pretenc no és una ostentació de precisió en el maneig del pinzell sinó transmetre el missatge a l’espectador. Pel que fa a la temàtica, les figures humanes componen al seu torn un paisatge en si mateixos, i sempre són, al seu torn, part fonamental del paisatge.

A més, en la llarga sèrie realitzada fins a la data, el paisatge no pot ser interpretat de forma aïllada, sinó des de la presència humana.

En la meva obra els personatges caminen solitaris, reflexionen, miren al seu món interior per molt que de vegades es vegin envoltats d’estímuls poderosos.

  • 2008 · Exposicions col·lectives en Cerdanyola del Vallès i Premià de Mar (Barcelona)
  • 2007 (desembre) · Exposició en Cerdanyola del Vallès, Bar Central
  • 2007 (abril) · – Exposició en Cerdanyola del Vallès, “la Caixa” Av. Catalunya
  • 2007 (setembre/octubre) · Exposició a Centre Cívic Zona Nord, Barcelona
  • 2004-2006 · Col·laboració amb Mari Carmen Rodríguez a my-road, Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Obres:

Contacta amb Óscar:

El vostre nom (obligatori):
El vostre email (obligatori):
Assumpte:
El vostre missatge:Tornar
Tornar